T_Mátra turistatérkép i-Phonera és IPadre

 Mátra biciklis- és turistatérkép i-Phonera és IPadre

0Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

        Az Apple Store-ban beszerezhető off-line Mátra turistatérkép applikáció magyar, angol és német nyelven “működik”. A használati útmutatót a kezdő látvány alsó részén lévő „info” gombra tapintva lehet megtekinteni.

         A térkép nagyítható és tologatható. Az alkalmazás az égtájaknak megfelelő tájolást a beépített iránytűvel segíti, a GPS rendszer használatával pedig a turista helyzetét pontosan mutatja. A távolságok becslését skálázott vonalzó (mértékléc) teszi lehetővé.
        A T_map sorozat különlegessége az, hogy az összes térképi névre (források, csúcsok, települések, barlangok, nevezetességek, közlekedés, stb.)  és a turistautakra (ill. azok csomópontjaira) is  lehet keresni. A kiválasztott jelzett út címsora alatt megjelenő turistaút-jelre tapintva az alkalmazás megmutatja az útvonalat („végig megy az úton”).
        A térkép Internet kapcsolat nélkül, azaz off-line használható, de ha az Internet elérhető, az alkalmazásból közvetlenül lehet használni az időjárási adatokat és a menetrendeket. A Káli-medence térkép ingyenesen letölthető  hogy ezzel a program lehetőségeit rizikó nélkül ki lehessen próbálni.

További információk

Magyarország

Letölthető digit. térképek

Kiadó