MTSZ 05: Az Alpokalja (Kőszegi-hegység, Soproni-hegység) legszebb túrái

20 túraleírás a Természetjáró.hu ajánlásával

4.000Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

Az Alpokalja legszebb túrái – 20 túra (Kőszegi-hegység, Soproni-hegység)

A kínálat széles skálán mozog: a kezdő túrázók által is élvezhető könnyű, pár kilométeres erdei sétáktól kezdve a rutinosabbaknak szánt, kimerítőbb gyaloglásokig sokféle útvonal megtalálható a zsebben is hordozható, fotókkal és rajzokkal gazdagon illusztrált kiadvány 20 túrája között.

A térképekre helyezett QR-kódok segítségével a könyv valamennyi túrája megnyitható a Természetjáró applikációban, így egy okostelefon segítségével navigálni is egyszerű. A leírásokban az izgalmas háttérinformációkra, az útba eső természeti és kulturális látványosságok tömör, de olvasmányos ismertetésére helyezték a hangsúlyt.

Az Alpokalja földrajzi és történelmi értelemben egyaránt határterület, s mint ilyen, viharos múltra tekinthet vissza. Ma azonban szerencsére már a béke szigete, ahol az innen nem is olyan távoli Alpok hűs leheletéből és a gyantaillatból mélyeket szippantva, szomjunkat a jó vizű forrásokból oltva járhatjuk az erdőket, és igényes szállásokra behúzódva pihenhetünk meg a hangulatos hegylábi településeken.

További információk

Kiadó

Magyarország

Útikönyv, kalauz