MTSZ 03: A Bakony legszebb túrái

4.500Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

40 túra a Bakonyból

A kínálat széles skálán mozog: a kezdő túrázók által is élvezhető könnyű, pár kilométeres erdei sétáktól kezdve a rutinosabbaknak szánt, kimerítőbb gyaloglásokig sokféle útvonal megtalálható a zsebben is hordozható, fotókkal és rajzokkal gazdagon illusztrált kiadvány 40 túrája között.

A térképekre helyezett QR-kódok segítségével a könyv valamennyi túrája megnyitható a Természetjáró applikációban, így egy okostelefon segítségével navigálni is egyszerű. A leírásokban az izgalmas háttérinformációkra, az útba eső természeti és kulturális látványosságok tömör, de olvasmányos ismertetésére helyezték a hangsúlyt.

Ha van Magyarországnak olyan vidéke, amely kezdő és haladó túrázóknak egyaránt méltán ajánlható, az biztosan a Bakony. A Dunántúli-középhegység legnagyobb kiterjedésű tagja nélkülözi a merészen magasra törő csúcsokat, ez azonban előnyére válik: ennek a szelíd, szerény tájnak a belső értékei az igazán megkapóak. Be kell merészkednünk erdeinek sűrűjébe, kényelmesen elnyújtózó fennsíkjai, csendes legelői közé, hogy rátaláljunk rejtett kilátópontjaira, meglepően vad szurdokaira, hamiskásan bújócskázó patakjaira.

További információk

Magyarország

Útikönyv, kalauz

Kiadó