MTSZ 02: A Börzsöny és a Cserhát legszebb túrái

40 túraleírás a Természetjáró.hu ajánlásával

4.000Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

40 túra: 34 túra a Börzsönyben és 6 túra a Cserhátban

A fővároshoz legközelebb eső túraterepeink egyike a Börzsöny. Bár vannak még vulkáni eredetű hegységeink, egyik sem nyújt ilyen intim bepillantást egy ősi tűzhányó maradványaiba. A Csóványos vagy a Hegyes-tető, népszerű kirándulóhely, de a kötet nem titkolt célja, hogy a hegység rejtettebb, a Dunától távolabb eső zugaiba is elkalauzolja az olvasót.

Hat túrával a Cserhát is képviselteti magát a kötetben, inkább ízelítő jelleggel, semmint a teljesség jegyében. A kínálat széles skálán mozog: a kezdő túrázók által is élvezhető könnyű, pár kilométeres erdei sétáktól kezdve a rutinosabbaknak szánt, kimerítőbb gyaloglásokig sokféle útvonal megtalálható e zsebben is hordozható, fotókkal és rajzokkal gazdagon illusztrált kiadvány 40 túrája között.

A térképekre helyezett QR-kódok segítségével a könyv valamennyi túrája megnyitható a Természetjáró applikációban, így egy okostelefon segítségével navigálni is egyszerű. A leírásokban az izgalmas háttérinformációkra, az útba eső természeti és kulturális látványosságok tömör, de olvasmányos ismertetésére helyezték a hangsúlyt.

További információk

Útikönyv, kalauz

Magyarország

,

Kiadó