Tisza-tó turista-, biciklis- és vizisport térkép

A Tisza-tó térkép tartalmazza a Tisza-tavi nagy bringakör északi részét is (Poroszló/Tiszafüredtől Ároktő/Tiszacsegéig)

3.500Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

A Tisza-tó térkép tartalmazza a Tisza-tavi nagy bringakör északi részét is (Poroszló/Tiszafüredtől Ároktő/Tiszacsegéig)

 

A térkép okos telefonokon és tableteken alkalmazható digitális változata megvásárolható az Avenzamaps.com honlapon: Tisza-tó turista-biciklis-vizisport térkép mobil applikációkhoz


Tisza-tó és környéke áttekintő térkép is beszerezhető a
az AvenzaMaps honlapon

A sík terület és a jól lipített bicikliutak hálózata miattt a terület különsen az idősebbeknek és a kisgyerekseknek ajánlható.
A térképen szereplő földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a műholdas navigációs eszközök használatát (GPS kompatibilitás).
A Hortobágyi Nemzeti Park területén található, 127 négyzetkilométer kiterjedésű Tisza-tó az UNESCO Világöröksége lett 1999-ben. A környék számtalan természeti szépségét többek között kerékpárral lehet felfedezni. A biciklis túrákat feledhetetlen élménnyé varázsolja a terület egyedülálló, különleges és védett állat- és növényvilága. A Tisza-tavi madárrezervátumban az ornitológia iránt érdeklődők megcsodálhatják a páratlanul gazdag madárvilágot, mivel ez a madarak európai vonulásának egy fontos állomása.
A motoros vízi sportok iránt rajongók a Sarudi-medencét, az Abádszalóki-öblöt vagy a Tiszafüredi-medencét vegyék célba, mert kontinensünkön ez az egyetlen olyan természetes tavi terület, ahol engedélyezettek a motoros vizisportok. Aki a biciklis túrát egy kis horgászattal is szeretné kiegészíteni, az sem fog csalódni, hiszen jó pár őshonos halfajta lakja a vizeket. A Tisza-tó környezete nagyszerű lehetőséget biztosít a vizitúrákra is, a környező településeken pedig számos vendégház és falusi turizmus biztosít szálláslehetőséget.

 

További információk

Magyarország

Térképek

, ,

Kiadó