Sörmentén Prága 2. (2006)

 Magyar nyelvű sörös utikaluz Prága felfedezéséhez (2006)

2.000Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

           Magyar nyelvű sörös utikaluz Prága felfedezéséhez (2006)

    A Hibernia kiadó gondozásában megjelent sörkalauzok a legjelentősebb európai sör-fővárosokat egy újabb dimenzióból mutatják be. A történelem egyfajta lenyomataként is tekinthető sörözők még az adott város lakosait is más ízekkel, újabb színekkel gazdagíthatják – az odavetődő turisták pedig majd’ minden érzékszervükkel meggyőződhetnek arról, hogy a szerzők mennyire jártasak az adott témában.

     Ez a kiadvány régi hiányt pótol a maga műfajában: magyar szerzők mutatják be Európa egyik legszebb és leghangulatosabb városát, annak ismert és kevésbé ismert sörözőit valamint a remek italokat.Egy prágai séta feledhetetlen élményt jelent a műemlékek csodálóinak éppúgy, mint az örök szomjazóknak. Az össze nem téveszthető sörözők legendája, címjegyzéke, a kocsmai anekdoták gyűjteménye szájról szájra terjed.

   A könyv célja nem csak az, hogy elkalauzolja a bolyongót korsótól korsóig Prágában, hanem az is: az ízek harmóniája mellett – és két söröző között – figyeljenek fel a város sok évszázados kulturális értékeire, finom és apró részleteire is.A könyv készítői nemcsak a sörök barátainak ajánlják a művet, hanem minden olyan látogatónak, aki számára egy ország vagy város megismeréséhez hozzátartozik a helyi ételek és az italok kipróbálása is.

További információk

Európai országok

Útikönyv, kalauz

Kiadó