Laminált Tisza-tó térkép

  Mindkét oldalon laminált (vízálló és hajtogatást tűrő) turistatérkép

4.000Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

Laminált (műanyag fóliával bevont, vízálló és hajtogatást tűrő) térkép. Az egyedi gyártású  laminált turistatérképek szállítási határideje a megrendeléstől számított 5-7 munkanap.

A térkép okos telefonokon és tableteken alkalmazható digitális változata megvásárolható az Avenzamaps.com honlapon: Tisza-tó turista-biciklis-vizisport térkép mobil applikációkhoz


Tisza-tó és környéke áttekintő térkép is beszerezhető a
az AvenzaMaps honlapon   A sík terület és a jól lipített bicikliutak hálózata miattt a terület különsen az idősebbeknek és a kisgyerekseknek ajánlható.

    A térképen szereplő földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a műholdas navigációs eszközök használatát (GPS kompatibilitás). 

    A főtérképhez kapcsolva nagy méretarányú (1:15.000) telpülésérképek is találhatók:

      -Tiszafüred, Abádszalók, Poroszló 

A Hortobágyi Nemzeti Park területén található, 127 négyzetkilométer kiterjedésű Tisza-tó az UNESCO Világöröksége lett 1999-ben. A környék számtalan természeti szépségét többek között kerékpárral lehet felfedezni. A biciklis túrákat feledhetetlen élménnyé varázsolja a terület egyedülálló, különleges és védett állat- és növényvilága. A Tisza-tavi madárrezervátumban az ornitológia iránt érdeklődők megcsodálhatják a páratlanul gazdag madárvilágot, mivel ez a madarak európai vonulásának egy fontos állomása. 
    A motoros vízi sportok iránt rajongók a Sarudi-medencét, az Abádszalóki-öblöt vagy a Tiszafüredi-medencét vegyék célba, mert kontinensünkön ez az egyetlen olyan természetes tavi terület, ahol engedélyezettek a motoros vizisportok. Aki a biciklis túrát egy kis horgászattal is szeretné kiegészíteni, az sem fog csalódni, hiszen jó pár őshonos halfajta lakja a vizeket. A Tisza-tó környezete nagyszerű lehetőséget biztosít a vizitúrákra is, a környező településeken pedig számos vendégház és falusi turizmus biztosít szálláslehetőséget.
    

További információk

Magyarország

Térképek

, ,

Kiadó