Kéktúra II. turistatérkép szett

Kéktúra II. térképszett – 32 + 1 térkép kellemes műanyag tokban.

8.900Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

Kéktúra II. térképszett – 32 + 1 térkép

A kiadvány kimondottan a kéktúrázóknak készült, Visegrádtól Írott-kőig 32 szakaszra bontva a Kéktúrát, külön térképet a kezedbe adva minden szakaszhoz! Praktikus, áttekinthető méretben, a Cartographia térképeire jellemző részletességgel.

Már nem kell (akár több) nagyméretű turistatérképet magaddal vinned, és az útvonalnak megfelelően hajtogatnod. Egyszerűen csak előveszed a csomagból annak a szakasznak a térképét, amit aznapra kitűztél! A csomagban találsz még egy kétoldalas áttekintő térképet is, amin mind a 32 szakaszt jelöltük, hogy könnyebben tudj tervezni

A térképek háromba hajtva kerülnek a csomagba, így a csomag mérete is nagyon praktikus. Ráadásul elég csak a kitűzött szakaszok térképeit magaddal vinned, a többi otthon maradhat. A kihajtott térképek mérete 39 x 24 cm.

A 32 térkép hátoldalán megtalálod a legszükségesebb tudni- és látnivalókat az adott szakaszról, és persze néhány fényképet is, plusz letölthető GPS trackek.

A KÉKTÚRA TÉRKÉPSZETT ELŐNYEI:

praktikus, áttekinthető méret (nem kell nagy térképeket hajtogatnod);
könnyen tervezhető teljesítés (26 szakasz, 26 nap, 26 térkép);
jobban tervezhető napi túrák (látod a szintmetszeten az emelkedőket, pihenőket);
GPS-nyomvonalak (minden szakaszhoz külön letölthető);
rövid, szöveges szakaszismertetők;
teljes értékű térképek, a környék turistaútjaival, látnivalóival (a részletgazdag Cartographia-turistatérképek kivágatai);
jelentős megtakarítás (több mint kétszer annyiba kerülne, ha megvennéd az útvonalat lefedő turistatérképeket)!

További információk

Kiadó

Magyarország

, , ,

Térképek