Kéktúra I. turistatérkép szett

8.900Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

Kéktúra I. térképszett – 26 + 1 térkép kellemes műanyag tokban.

Ez a kiadvány kimondottan a kéktúrázóknak készült: Hollóházától Nagymarosig 26 szakaszra bontva a Kéktúrát, külön térképet ad a kezedbe minden szakaszhoz.

Már nem kell (akár több) nagyméretű turistatérképet magaddal vinned, és az útvonalnak megfelelően hajtogatnod. Egyszerűen csak előveszed a csomagból annak a szakasznak a térképét, amelyet aznapra kitűztél!

A térképek háromba hajtva kerülnek a csomagba, így a csomag mérete is nagyon praktikus. Ráadásul elég csak a kitűzött szakaszok térképeit magaddal vinned, a többi otthon maradhat. A kihajtott térképek mérete 39 x 24 cm.

A térképlapok hátoldalán a szöveges rész tartalmazza az alapinformációkat: a távot, szintemelkedést, megemlítve a legérdekesebb látnivalókat.
Ezenkívül megtalálható itt a szakasz rövid leírása magyarul és angolul, a bélyegzőhelyek és néhány kép az útvonalon található érdekeségekről.

A kiadványban található QR-kód segítségével letöltheted a szakaszok GPS-nyomvonalait, így még könnyebb lesz az útvonal bejárása.

KÉKTÚRA TÉRKÉPSZETT ELŐNYEI:

praktikus, áttekinthető méret (nem kell nagy térképeket hajtogatnod);
könnyen tervezhető teljesítés (26 szakasz, 26 nap, 26 térkép);
jobban tervezhető napi túrák (látod a szintmetszeten az emelkedőket, pihenőket);
GPS-nyomvonalak (minden szakaszhoz külön letölthető);
rövid, szöveges szakaszismertetők;
teljes értékű térképek, a környék turistaútjaival, látnivalóival (a részletgazdag Cartographia-turistatérképek kivágatai);
jelentős megtakarítás (több mint kétszer annyiba kerülne, ha megvennéd az útvonalat lefedő turistatérképeket)!

 

További információk

Magyarország

Térképek

Kiadó