FRIGÓRIA: Kerékpártúrák Magyarországon utikönyv (térkép)

100 túraajánlat. Háromnyelvű térképes útikalauz. 15 x 26 cm, spirálkötés

4.900Ft

Vissza a kategória összes termékéhez

Leírás

     Magyarország részletes, színes, többnyelvű kerékpáros atlasza 100 túraajánlattal (+ több száz variációs lehetőséggel), amelyet jól használható útikalauz, a látnivalók ismertetése és hasznos információk egészítenek ki.
    Az 1:250 000 méretarányú térképen a kerékpáros túraútvonalak behálózzák az egész ország területét. Újdonság az EuroVelo® útvonalak magyarországi szakaszának, valamint a szomszédos országokba átvezető nyomvonalaknak az ábrázolása.
     Az ajánlott  túraútvonalak az ország legszebb vidékein vezetnek keresztül és a legjelentősebb turisztikai látnivalókat kötik össze többnyire kis forgalmú országúton, helyenként zöld táblákkal (az erdőben fára felfestéssel) jelzett ún. kerékpárbarát úton. Elvezetnek számtalan érdekes történelmi, régészeti, néprajzi nevezetességű helyre és természetvédelmi területre.  Speciális túrák vezetnek a folyó menti gátakon.
    A Látnivalók c. fejezetben három nyelven, vázlatosan szerepelnek a városok, helységek legfontosabb látnivalói (műemlékek, múzeumok, régészeti, népművészeti emlékek, természeti szépségek, természetvédelmi területek), és néhány hasznos tudnivaló: információs irodák, szálláslehetőségek (hotel, motel, ifjúsági szállás, kemping), kerékpárszervizek, kölcsönzők.
    Ez a kerékpárosok számára ideális összeállítás jól használható út közben, de a túra tervezésekor is. A kiadványt illusztráló szép fotók pedig kedvet ébreszthetnek a túrázáshoz vagy az úti cél kiválasztásához. A kiadványt a Frigória kiadó jelentette meg.

További információk

Magyarország

Atlaszok

Útikönyv, kalauz

Kiadó