UTIKÖNYVEK TÉRKÉPEKKEL
Magyarország utikönyvek (biciklis, gyalogos, autós)
Sörmentén Budapest
2000 HUF
 Útikönyv nemcsak sörivóknak sok térképpel és fényképekkel (2004)

Sörmentén Budapest

 

„…az igazi sörivó! Az beül délután négy órakor a legnagyobb melegben vagy a „Ment”-be vagy a „Virágcsokor”-ba, aszerint tudniillik, hogy hol székel az ’extra pohara’, melynek bádogfedelén a monogramja díszlik. Kényelmesen leülepedik egy szellős nád-karosszékbe, kihúzza tarka zsebkendőjét, kétszer egymás után megtörli homlokát jobb kezével, mialatt a ballal domború hasán kigombolja a mellényét.

A pincér ezalatt olyan pozitúrában rohan feléje a tartalmas kriglivel, mint aminőben a levelet vivő trombitás angyal van lerajzolva azokon a jeles műveken, amelyekkel a levélhordók szoktak megajándékozni újévkor. Az igazi sörivó vágyó pillantása a pincér felé fordul a keze előre utána nyúl a habos folyadéknak.

A gyönyör andalító édessége következik…”

Mikszáth Kálmán: Sörivók

 

 

Szerző: Kovács Gábor, Vétek György

Terjedelem: 180 oldal

Térképek: 80 db.

Fényképek: 240 db.


Sörmentén Budapest mintaoldal
Sörmentén Budapest mintaoldal
2000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(60) "Katalogus/utikonyvek/kerekparos-utikonyvek/sormenten-buapest" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(10) "utikonyvek" [2]=> string(21) "kerekparos-utikonyvek" [3]=> string(17) "sormenten-buapest" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies