UTIKÖNYVEK TÉRKÉPEKKEL
Külföld (vegyes kiadók)
Sörmentén Prága 2.
2000 HUF

           Magyar nyelvű sörös utikaluz Prága felfedezéséhez (2006)

    A Hibernia kiadó gondozásában megjelent sörkalauzok a legjelentősebb európai sör-fővárosokat egy újabb dimenzióból mutatják be. A történelem egyfajta lenyomataként is tekinthető sörözők még az adott város lakosait is más ízekkel, újabb színekkel gazdagíthatják - az odavetődő turisták pedig majd' minden érzékszervükkel meggyőződhetnek arról, hogy a szerzők mennyire jártasak az adott témában.

     Ez a kiadvány régi hiányt pótol a maga műfajában: magyar szerzők mutatják be Európa egyik legszebb és leghangulatosabb városát, annak ismert és kevésbé ismert sörözőit valamint a remek italokat.Egy prágai séta feledhetetlen élményt jelent a műemlékek csodálóinak éppúgy, mint az örök szomjazóknak. Az össze nem téveszthető sörözők legendája, címjegyzéke, a kocsmai anekdoták gyűjteménye szájról szájra terjed.

   A könyv célja nem csak az, hogy elkalauzolja a bolyongót korsótól korsóig Prágában, hanem az is: az ízek harmóniája mellett - és két söröző között - figyeljenek fel a város sok évszázados kulturális értékeire, finom és apró részleteire is.A könyv készítői nemcsak a sörök barátainak ajánlják a művet, hanem minden olyan látogatónak, aki számára egy ország vagy város megismeréséhez hozzátartozik a helyi ételek és az italok kipróbálása is.

Sörmentén Prága 2 mintaoldal
Sörmentén Prága 2 mintaoldal
Sörmentén Prága 2 mintaoldal
Sörmentén Prága 2 mintaoldal
2000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
horv_adria_cover

 5 útikönyv egyszerre megvásárolva csak 6.000 Ft + 2.500 Ft posta- és hanlingköltség  

1:
akciós ár postaköltséggel együtt 8500 Ft 
8500 HUF
csaeho_400k

Várostérképekkel, turista információkkal és irányítószámos településjegyzékkel  

1:400.000
 
5000 HUF
collins_19_cover

Könnyen kezelhető A4 formátomú spirálos autóatlasz  jól olvasható új térképI tartalommal, 48 várostérképpel  

1:1.000.000
 
5900 HUF
carto_eu_comfort__cover

Európa műanyag borítású (vízhatlan) patent hajtogatású politikai színezésű autótérképe  

1:4.000.000
 
3600 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(63) "Katalogus/utikonyvek/hibernia-varazslatos-tajak/sormenten-praga" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(10) "utikonyvek" [2]=> string(26) "hibernia-varazslatos-tajak" [3]=> string(15) "sormenten-praga" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies