UTIKÖNYVEK TÉRKÉPEKKEL
Külföld (vegyes kiadók)
Montenegró útikönyv 6. kiadás Varázslatos tájak)
Montenegró útikönyv 6. kiadás Varázslatos tájak)
6000 HUF
 Montenegró-Crna Gora     (6., aktualizált, 2019-es kiadás )

     Montenegró a magyar utazó tudatában egy alvó Csipkerózsika. Ebben a kis balkáni országban a kultúrák, a nyelvek és a színes természeti látnivalók sokasága alakítja ki a tájak és a lakosság változatos képét. Utazásaink során az országban szinte mindennel találkozhatunk, a sűrű erdőktől a behavazott hegyvonulatokig, a kopár sziklás csúcsoktól a napsütötte adriai tengerpartig, illetve a gyönyörű helyeken található strandokig. Aki egy kis időre maga mögött szeretné hagyni a 21. század zaklatott tempóját, és élvezni akarja a romlatlan természetet, a vendégszerető emberek közelségét, az válassza úti célként Montenegrót, Európa egyik utolsó oázisát, ahol egy időre elrejtőzhet és kipihenheti magát a tengeri hullámok zenéje mellett, a természet szépségeit élvezve.
     A Hibernia Kiadó az elmúlt 16 év után immáron 6. kiadásban, aktualizálva jelenteti meg az ország komoly ismerőjének, e köny szerzőjének, Sebestyén Árpádnak munkáját. A bravúros szöveganyagot kiegészítve a Kiadó sok száz látványos fényképpel és a már megszokottan alapos és részletes térképekkel segíti a Montenegróba egyre nagyobb számban látogató magyar utazókat.
 
Szerző: Sebestyén Árpád
Terjedelem: 216 oldal
Térképek: 18 db
Fényképek: 300 db
 
Montenegró útikönyv tartalomjegyzék
Montenegró útikönyv tartalomjegyzék
Montenegró térkép
Montenegró térkép
Montenegró útikönyv mintaoldal
Montenegró útikönyv mintaoldal
Montenegró útikönyv Durmitor térkép
Montenegró útikönyv Durmitor térkép
Montenegró útikönyv Kotor térkép
Montenegró útikönyv Kotor térkép
6000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(67) "Katalogus/utikonyvek/hibernia-varazslatos-tajak/montenegro-hibernia" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(10) "utikonyvek" [2]=> string(26) "hibernia-varazslatos-tajak" [3]=> string(19) "montenegro-hibernia" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies