UTIKÖNYVEK TÉRKÉPEKKEL
Berlitz-Lingea útikönyvek (Barangoló sorozat)
Amszterdam (Barangoló sorozat)
Amszterdam (Barangoló sorozat)
1990 HUF
 Amszterdam
 
Az ismert útikönyvsorozat legfrissebb kiadása, aktuális információkkal.
 
     Amszterdam Európa egyik legszebb városa. Béreljünk biciklit, és látogassunk el az Anne Frank-házhoz, a Dam térre vagy az Öreg templomhoz, de a csatornákon való hajókázás is tökéletes módja a városnézésnek. Kihagyhatatlan még a virágpiac és a botanikus kert is.
 
 
Kiadás: 1., 2017 | Oldalszám: 144 
 
 
     Barangoljon velünk Amszterdamban. A legek városa: itt találhatjuk a legtöbb csatornát és hidat. Több mint 50 múzeuma van, melyek közül rendhagyó a marihuána termesztésének történetét bemutató. Kortárs kultúrája csak úgy pezseg – nem hiába lepik el a kultúrarajongók az év minden szakában. Ha igazi amszterdamiként szeretnénk beleolvadni a városba, akkor béreljünk ki egy biciklit, és azzal járjuk közbe a nevezetességeket. Az Anne Frank-ház, a Dam tér, az Öreg templom vagy a Van Gogh Múzeum csak néhány a rengeteg látnivaló közül. Ha kicsit másfajta kikapcsolódásra vágynánk, látogassunk el a piroslámpás negyedbe, de csak szigorúan 18 év felett. Legújabb útikönyvünk mindamellett, hogy hasznos utazási tanácsokkal lát el bennünket, nélkülözhetetlen szállás- és étkezési javaslatokkal, valamint hasznos programajánlóval is szolgál mindazok számára, akik szeretnek vásárolni, szórakozni, sportolni.
 
1990 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
munchen_cover

Zsebméretű útikönyv sok térképpel   

1:
 
1990 HUF
skocia

 Zseb méretű útikönyv sok térképpel  

1:
 
2290 HUF
benelux_cover

 A Benelux országok részletes autótérképe névmutatóval   

1:500.000
 
5000 HUF
collins_19_cover

Könnyen kezelhető A4 formátomú spirálos autóatlasz  jól olvasható új térképI tartalommal, 48 várostérképpel  

1:1.000.000
 
5900 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(64) "Katalogus/utikonyvek/berlitz-lingea-utikonyvek/lingea-amszterdam" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(10) "utikonyvek" [2]=> string(25) "berlitz-lingea-utikonyvek" [3]=> string(17) "lingea-amszterdam" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies