Letölthető digitális térképek
Apple (iOS) turistatérképek
T-Pilis turistatérkép iPhone-ra, iPadre
T-Pilis turistatérkép iPhone-ra, iPadre
0 HUF
       Az Apple Store-ban beszerezhető off-line  T-Pilis applikáció magyar, angol és német nyelven "működik". A használati útmutatót a kezdő látvány alsó részén lévő „info” gombra tapintva lehet megtekinteni.
         A térkép nagyítható és tologatható. Az alkalmazás az égtájaknak megfelelő tájolást a beépített iránytűvel segíti, a GPS rendszer használatával pedig a turista helyzetét pontosan mutatja. A távolságok becslését skálázott vonalzó (mértékléc) teszi lehetővé.
        A T_map sorozat különlegessége az, hogy az összes térképi névre (források, csúcsok, települések, barlangok, nevezetességek, közlekedés, stb.)  és a turistautakra (ill. azok csomópontjaira) is  lehet keresni. A kiválasztott jelzett út címsora alatt megjelenő turistaút-jelre tapintva az alkalmazás megmutatja az útvonalat („végig megy az úton”).
        A térkép Internet kapcsolat nélkül, azaz off-line használható, de ha az Internet elérhető, az alkalmazásból közvetlenül lehet használni az időjárási adatokat és a menetrendeket. A Káli-medence térkép ingyenesen letölthető  hogy ezzel a program lehetőségeit rizikó nélkül ki lehessen próbálni.
T_Pilis képernyő minta
T_Pilis képernyő minta
T_Pilis jelzett utak
T_Pilis jelzett utak
T_Pilis turistaút leírása
T_Pilis turistaút leírása
T_Pilis menetrend
T_Pilis menetrend

 

Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(55) "Katalogus/digitalis-terkep/digitalis-terkep-ios/t-pilis" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(16) "digitalis-terkep" [2]=> string(20) "digitalis-terkep-ios" [3]=> string(7) "t-pilis" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies