Távolabbi célpontok térképei
Afrika
Kenya, Tanzánia (Cartographia)
Kenya, Tanzánia (Cartographia)
2500 HUF
 Kenya, Tanzánia általános földrajzi térképe autós és turista információkkal, névmutatóval. Melléktérképek: Kilimandzsáró, Mt. Kenya, Pemba és Zanzibár-sziget, Nairobi, Dar es Salam, közigazgatási térkép.

    
     A térkép  az autótérképekhez hasonlítható, de nagyobb hangsúlyt kapnak a domborzati formák, a természetföldrajzi jellemzők. Az utak járhatósága az adott évszak időjárásától és a felszínborítástól függ. Ezen vidékek fő turisztikai célpontjai a nemzeti parkok, vadrezervátumok, partközeli látnivalók. A hátoldalon névmutató segíti a települések, illetve a teljes névanyag keresését.

A Kenya, Tanzánia térkép által lefedett terület
A Kenya, Tanzánia térkép által lefedett terület
Kenya, Tanzánia térkép mintakivágat
Kenya, Tanzánia térkép mintakivágat
Nairobi várostérkép mintakivágat
Nairobi várostérkép mintakivágat
2500 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(76) "Katalogus/_Tavolabbi_celpontok_terkepei/Afrika_terkepek/kenya-tanzania-carto" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(29) "_Tavolabbi_celpontok_terkepei" [2]=> string(15) "Afrika_terkepek" [3]=> string(20) "kenya-tanzania-carto" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies