Turista / biciklis térképek-atlaszok
Vizisport / biciklis térképek
Tisza-tó turista-vizisport-biciklis térkép
Tisza-tó turista-vizisport-biciklis térkép
2000 HUF
 A sík terület és a jól lipített bicikliutak hálózata miattt a terület különsen az idősebbeknek és a kisgyerekseknek ajánlható.
    A térképen szereplő földrajzi fokhálózat lehetővé teszi a műholdas navigációs eszközök használatát (GPS kompatibilitás).
    A főtérképhez kapcsolva nagy méretarányú (1:15.000) telpülésérképek is találhatók:
      -Tiszafüred, Abádszalók,  Poroszló 
A Hortobágyi Nemzeti Park területén található, 127 négyzetkilométer kiterjedésű Tisza-tó az UNESCO Világöröksége lett 1999-ben. A környék számtalan természeti szépségét többek között kerékpárral lehet felfedezni. A biciklis túrákat feledhetetlen élménnyé varázsolja a terület egyedülálló, különleges és védett állat- és növényvilága. A Tisza-tavi madárrezervátumban az ornitológia iránt érdeklődők megcsodálhatják a páratlanul gazdag madárvilágot, mivel ez a madarak európai vonulásának egy fontos állomása.
    A motoros vízi sportok iránt rajongók a Sarudi-medencét, az Abádszalóki-öblöt vagy a Tiszafüredi-medencét vegyék célba, mert kontinensünkön ez az egyetlen olyan természetes tavi terület, ahol engedélyezettek a motoros vizisportok. Aki a biciklis túrát egy kis horgászattal is szeretné kiegészíteni, az sem fog csalódni, hiszen jó pár őshonos halfajta lakja a vizeket. A Tisza-tó környezete nagyszerű lehetőséget biztosít a vizitúrákra is, a környező településeken pedig számos vendégház és falusi turizmus biztosít szálláslehetőséget.
    
A Tisza-tó térkép által lefedett terület
A Tisza-tó térkép által lefedett terület
Tisza-tó: mintakivágat 1:30.000
Tisza-tó: mintakivágat 1:30.000
Tisza-tó: mintakivágat 1:15.000
Tisza-tó: mintakivágat 1:15.000
2000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
csepel_18_cimlap

Részletes vizisport és horgász térkép jelentős turista, biciklis és szabadidő tematikával  

1:30.000
 
2000 HUF
balaton_50k_cover

Turistautak, kerékpárutak jelölése, javasolt kerékpártúra útvonalak, lovaglási lehetőségek, repülőtér, sétarepülőhely, közigazgatási határok, földrajzi fokhálózat (WGS- 84) UTM-koordinátahálózat, kikötők adatai.   

1:50.000
 
2000 HUF
balaton_15_cover

A Balaton vizitúrázáshoz is alkalmas  áttekintő térképe részletes turista és biciklis tartalommal  

1:80.000 / 50.000
 
2000 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(120) "Katalogus/Turista_biciklis_terkepek-atlaszok/vizisport-biciklis-terkep-atlasz/tisza-to-vizisport-turista-bickilis-terkep" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(34) "Turista_biciklis_terkepek-atlaszok" [2]=> string(32) "vizisport-biciklis-terkep-atlasz" [3]=> string(42) "tisza-to-vizisport-turista-bickilis-terkep" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies