Turista / biciklis térképek-atlaszok
Speciális turista-biciklis térképek
Zempléni-hegység turista és biciklitúra térkép
Zempléni-hegység turista és biciklitúra térkép
2000 HUF
   
 
A térkép 1:50 000 méretarányban egybefüggően ábrázolja a Zempléni-hegység magyarországi részét és két melléktérképen a leglátogatottabb szomszédos szlovákiai területek is bemutatásra kerülnek.
 
Kiadványunk a megszokott módon mutatja be a vidék teljes turistaút hálózatát, az egyre népszerűbb zarándokutakat (Mária Út, Szent Erzsébet út), és a tanösvényeket. A látnivalókra, lehetséges túracélpontokra pedig piktogramokkal, feliratokkal hívja fel a figyelmet. A domborzatrajz 10 méteres alapszintközzel készült, melyet külön színnel nyomott árnyékolás tesz szebbé, plasztikusabbá.
 
         A földrajzi fokhálózat segítségével a GPS koordináták is leolvashatóak a térképről.
 
Az új kiadás különlegessége az ajánlott kerékpártúra útvonalak feltüntetése, melyeken végighaladva bebarangolhatjuk a hegység legszebb tájait, legjobb országúti- és terepkerékpáros útvonalait. Az egyes útvonalak a térképen külön színnel és azonosító számmal vannak jelölve, a hátoldalon pedig a túrák legfontosabb adatain és a várható látnivalókon kívül részletes útvonalleírásokat is olvashatunk róluk. Emellett sok fontos tanácsot és általános jellegű információt is megtudhatnak belőle a kerékpározók.
 
       A térkép a vízitúrázók számára is nagy segítséget nyújt, hiszen megtalálható rajta a Bodrog teljes hosszában, a Hernád jelentős szakasza, és hazánk legkeresettebb ártéri vízitúra célpontja, a Bodrog-ártér is.
 
       A kiadványt több melléktérkép egészíti ki.A Tokaji-hegy nagyobb méretarányú térképe mellett Tokaj és Tarcal belső területe is kiemelésre került, és hasonlóképp külön térkép mutatja be Sárospatak és Sátoraljaújhely turisták által leggyakrabban járt területét.
 
A turisták számára hasznos lehet a hegység geológiai felépítését bemutató földtani térkép és a környezetét bemutató kisméretű áttekintő térkép. A hátoldali szöveges-képes településismertetőkből pedig sok érdekességet megtudhatnak a vidék településeiről.
 
A Zempléni-hegység áttekintő térképe
A Zempléni-hegység áttekintő térképe
Zempléni-hegység 1:50.000 mintakivágat
Zempléni-hegység 1:50.000 mintakivágat
Zempléni-hegység 1:50.000 minta kivágat
Zempléni-hegység 1:50.000 minta kivágat
Zempléni-hegység 1:50.000 minta kivágat (szlovák rész)
Zempléni-hegység 1:50.000 minta kivágat (szlovák rész)
Zempléni-hegység: Tokaj 1:25.000
Zempléni-hegység: Tokaj 1:25.000
Zempléni-hegység minta 1:50.000
Zempléni-hegység minta 1:50.000
A Zempléni-hegység térkép jelmagyarázata
A Zempléni-hegység térkép jelmagyarázata
A zemléni-hegység térkép által lefedett terület
A zemléni-hegység térkép által lefedett terület
2000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
kektura_i

Turistakalúz térképpel, fényképekkel az OKT Északi-középhegységi részéről  

1:40.000 /1:60.000
 
5000 HUF
zemplen_2015_cover

A turistatérképek mellett részletes túraleírásokat is tartalmazó útikönyv jellegű kiadvány. 11 gyalogostúra leírás és 4 kerékpártúra ajánlat.  Sátoraljaújhely, Sárospatak, Tokaj és Szerencs térképével  

1:40.000
 
4000 HUF
zemplen_north2016

A Szalánci-hegység (Szlovákia)  térképével  

1:40.000
 
2200 HUF
zemplen_d_15_cover

Sárospatak, Szerencs és Tokaj melléktérképpel, fényképes település ismertetőkkel  

1:40.000
 
2200 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(88) "Katalogus/Turista_biciklis_terkepek-atlaszok/specialis-turista-terkepek/zempleni-hegyseg" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(34) "Turista_biciklis_terkepek-atlaszok" [2]=> string(26) "specialis-turista-terkepek" [3]=> string(16) "zempleni-hegyseg" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies