Turista / biciklis térképek-atlaszok
Biciklis / turista atlaszok
Bükk turistakalauz térképpel (atlasz)
Bükk turistakalauz térképpel (atlasz)
4000 HUF
Áttekintő térkép »
      A turistatérképek mellett részletes túraleírásokat is tartalmazó útikönyv jellegű kiadvány, amely hazánk első hegyvidéki nemzeti parkjába kalauzol.
 
 
     A turistakalauz ismerteti a Kéktúra útvonalakat, a tanösvényeket, valamint a kerékpáros, a gyalogos és a sí-turizmust érintő szolgáltatásokat. A térkép kivágatára eső településekről a szöveges részben a települések múltjának rövid bemutatása, a látnivalók és szálláshelyek felsorolása található.

 
    Az Északi-középhegység tagjaként magasodó Bükk-hegység elnevezését leggyakoribb fafajáról, a bükkről kapta. Legmagasabb csúcsa, az Istállós-kő 959 méter magasra nyúlik. Ez a barlangokban bővelkedő, csodálatos karszthegy méltán vált a túrázók, turisták, sportolók, barlangászok és kerékpárosok kedvencévé. Barlangászati szempontból a Bükk különösen érdekes, hiszen 1115 barlangja közül 52 olyan van, amely speciális mikroklímája és állatvilága miatt fokozott védettséget élvez. A kerékpáros utak bejárása igazi kihívást jelent a biciklizés szerelmeseinek, a bükki biciklis körtúra (vagy a bükki kerékpáros maraton) három szakaszból áll, Egerből kiindulva körbejárja Dédestapolcsányt, Lillafüredet és a Hámori-tavat.
 
     Ez a zöld vadon csaknem százezer hektárnyi összefüggő erdejével hazánk egyik legszebb területe. A hegység sokoldalú adottságai, a Bükki Nemzeti Park gyönyörű tájai rengeteg lehetőséget biztosítanak kikapcsolódásra. A Bükk térképünkön is feltüntetett, jól jelzett és gondozott turistautak közül válogatva hosszabb-rövidebb túrák tervezhetőek, különböző nehézségi szintek alapján. A Bükk-hegység látnivalóinak nagy része megközelíthető gyalogosan is, vagy utazhatunk erdei kisvasúton. A természeti látnivalók közül érdemes kiemelni  a Sebes-vízi szurdokvölgyet, a Szalajka völgyet és hazánk legmélyebb barlangját, az István-lápai-barlangot. Érdemes felkeresni a Szalajka-völgy pisztrángos telepét és az erdei múzeumot, a bélapátfalvai és a szentléleki romokat, vagy Lillafüredet és a Tar-követ, ahonnan elképesztő kilátás nyílik az Alföldre.
 
     Sokoldalú és praktikus Bükk térképünk nem csupán turistatérkép, hanem tartalmazza a kerékpárutakat is, valamint a helytörténeti és szabadidős objektumokat és a környék legjelentősebb területeinek sétálótérképét is. Nagyszerű segítség ezáltal túrázóknak, kerékpárosoknak, tájfutóknak és minden természetjárónak, aki a Bükkben szeretne programot szervezni.
Bükk atlasz áttekintő térkép
Bükk atlasz áttekintő térkép
Bükk atlasz térképes mintaoldal
Bükk atlasz térképes mintaoldal
Bükk atlasz szöveges mintaoldal
Bükk atlasz szöveges mintaoldal
4000 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
bukk_19_cover

Bükk, Bukkalja, Heves-Borsodi-dombság, Upponyi-hegység, Gyógyvizek-völgye turista-, biciklis térkép
Minden, ami Bükk: http://bukk.lap.hu/  

1:40.000
2019-es új kiadás 
2000 HUF
frigo_hu_biking_atl_17_cover

100 túraajánlat. Háromnyelvű térképes útikalauz. 15 x 26 cm, spirálkötés  

1:250.000
 
4900 HUF
carto_hu_calssic_cover

Puha címlapos térkép (hajtogatva 12 x 24 cm), irányítószámos településjegyzékkel,  

1:450.000
 
2000 HUF
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(105) "Katalogus/Turista_biciklis_terkepek-atlaszok/Biciklis_turista_atlaszok/bukk-turistakaluz-terkeppel-atlasz" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(34) "Turista_biciklis_terkepek-atlaszok" [2]=> string(25) "Biciklis_turista_atlaszok" [3]=> string(34) "bukk-turistakaluz-terkeppel-atlasz" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies