Magyarország-Budapest-megyék
Budapest térképek
Budapest modern építészete (1919-49)
Budapest modern építészete (1919-49)
1600 HUF
 
      A magyar modernista építészet számos esztétikai és történelmi sajátosságot mutat: az I. világháború veszteségei okozta döbbenet utáni konzervatív kultúrában csak a húszas évek végén éreztetik hatásukat a modernista építészek, a korszakot pedig a kommunista pártból indított, 1949-es határozat zárja, amely szigorúan elítéli és jó időre megtiltja a nyugati, kozmopolitának bélyegzett modernizmust.
     Budapest különböző korú és hangulatú részekből szövődő, felfedezésre váró város. Építészeti értékei szétszórtan, akár távolabb lévő kerületekben vagy eldugott kis mellékutcákban találhatók, gyakran még a budapestiek számára is tartogatnak meglepetéseket. Budapest Építészeti Kalauza stílusok és szemléletmódok alapján tájékozódik, abban segít, hogy az építészeti irányzatok jeles alkotásaira rátaláljon az érdeklődő. A válogatás persze nem teljes: a tematikus séták alatt avagy a megtalált épületek kapcsán számos további érték bukkanhat elő. 
 
Buapest modern építészete: a térkép által lefedett terület
Buapest modern építészete: a térkép által lefedett terület
Buapest modern építészete: térkép minta
Buapest modern építészete: térkép minta
Buapest modern építészete: a hátoldali fényképes rész
Buapest modern építészete: a hátoldali fényképes rész
Budapest modern építészete: guide minta
Budapest modern építészete: guide minta
1600 HUF

 

Helyezze kosárba a kiválasztott termékeket. Adja meg a kért mennyiséget, majd a mellette lévő kosár gombra kattintson. A jobb felső sarokban ellenőrizheti, hogy mik kerültek eddig kosarába, majd a böngészés végén a KOSÁR/RENDEL gombra kattintva véglegesítheti rendelését és megadhatja adatait. Kattintson a termékek címére a részletes információkért.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt!
Artisthus Bt.
WEBMESTER | Copyright© 2017 Minden jog védve!

SERVER:string(87) "Katalogus/Magyarorszag-Budapest-Varosok/budapest-terkepek/archiguide-budapest-modern-hu" URL ARRAY
array(4) { [0]=> string(9) "Katalogus" [1]=> string(29) "Magyarorszag-Budapest-Varosok" [2]=> string(17) "budapest-terkepek" [3]=> string(29) "archiguide-budapest-modern-hu" }
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. If you continue browsing, we consider that you accept their use. Further information about cookies